ΓΕΡΑΝΟΙ

Στην εταιρεία Γερανοί Αρκαδίας – Θύμιος Διαμαντίκος που εδρεύει στην Τρίπολη, διαθέτουμε προς ενοικίαση γερανούς, ανυψωτικά μηχανήματα, καθώς και κλάρκ και ανυψωτικά μετακομίσεων, για όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου.

pixel_dividers

Ειδικότερα, ο σύγχρονος ανυψωτικός εξοπλισμός που προσφέρουμε προς ενοικίαση περιλαμβάνει γερανούς με δυνατότητα ανύψωσης από 25 έως 40 τόνους σε 46 μέτρα, κλάρκ, ανυψωτικά μηχανήματα και ανυψωτικά μετακομίσεων, που χάρη στη στιβαρή κατασκευή τους εξασφαλίζουν την ασφαλή εκτέλεση όλων των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με αυτά.

Βασικός στόχος της επιχείρησης μας είναι η άμεση ανταπόκριση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ανάγκες των πελατών μας. Για το λόγο αυτό,  εκπαιδευόμαστε διαρκώς, με σκοπό να μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο ανυψωτικό μηχάνημα που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε με επιτυχία ακόμα και τα πιο δύσκολα έργα.

geranos-footer1

Στην επιχείρηση Γερανοί Αρκαδίας – Θύμιος Διαμαντίκος στοχεύουμε στη σωστή και παράλληλα ασφαλή φόρτωση – εκφόρτωση των φορτίων, καθώς και στην άριστη διεκπεραίωση όλων των συνεργασιών μας.